Wine Kalavojna

 • Bookmark this page
 • This function allows you to record which sites you like for later comparison, sending a group of enquiries, etcetera. Recorded sites appear in the right column above, under "Bookmarks" tabs, and are not stored in your browser favorites!
Tvrtka Kalavojna d.o.o. utemeljena je 2000. godine s namjerom da bude prepoznatljiva po proizvodnji svih autohtonih proizvoda koje istarska crvenica može podariti.

Započeli smo s obradom manjih vinograda Malvazije i Merlota, maslinikom, te smo kasnije obogatili naš rad novim nasadima Terana, Refoška, Chardonneya kao i novim sadnicama maslina u našim maslinicima. Ukupna površina vinograda i maslinika iznosi 25 ha od čega se 17 ha nalazi u zakupu i kooperaciji. Cilj nam je u budućnosti proširiti proizvodnju, na površinu od cca. 50-tak ha visokokvalitetnih sorti vinove loze, konstantno podizati kvalitetu gotovog proizvoda, te istaknuti i ponuditi tržištu nešto drugačiju, inovativniju liniju proizvoda.

Naši vinski podrumi locirani su na imanju na području južne Istre u malom istarskom mjestu Radeki Polje. Zahvaljujući konstantantnom rastu, te zahtjevima tržišta naši su se podrumi u vrlo kratko vrijeme proširili sa kapaciteta od samo nekoliko tisuća litara na kapcitet od preko 200.000 tisuća litara.

Za primarnu proizvodnju i ambalažiranje kupljena je linija, te je investirano u kupnju barrique bačava koje oplemjenjuju aromu naših vina, stvarajući na taj način novu, posebnu kreaciju okusa.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći buteljirana kvalitetna bijela vina: Malvaziju, Chardonnay i Žuti muškat, a od crnih vina Merlot, Teran i Cabernet sauvignon. Osim buteljiranih vina u ponudi imamo i rinfuzna vina u ambalaži od 1l, 5l, te u inox bačvama od 30l, idealnih za ugostiteljstvo. Bogatu ponudu nadopunjujemo velikom paletom domaćih istarskih rakija - komovica, različitih aroma i okusa, te Ekstra djevičanskog maslinivog ulja.

Contact owner directly / Send inquiry

Loading...

Wine Kalavojna photos

Your searches


  Name Wine Kalavojna
  Address:
  Tršćanska 33
  Postal code:
  52100
  Place:
  Pula
  Phone:
  ++385 381 974
  Url:
  www.kalavojna-vina.hr

  Contact owner directly / Send inquiry


  Contact languages
  En, It, De
  Degustacija
  Individualni posjeti
  Organizirani posjeti
  Bookmarks
  Sponsored ads