Search the offerHotelsPrivate accommodationApartmentsRooms HousesRestaurants Caffe_bar
Blue IstriaBalleBanjoleFazanaLabinLiznjanMarcanaMedulin
Green IstriaBarbanBrtoniglaBujeBuzetCerovljeGracisceGroznjan

7. Dani mladog maslinovog ulja / Vodnjan

  • Bookmark this page
  • This function allows you to record which sites you like for later comparison, sending a group of enquiries, etcetera. Recorded sites appear in the right column above, under "Bookmarks" tabs, and are not stored in your browser favorites!

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koju u svega tri dana, posjeti preko 18.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.

Uz mnoštvo izlagača koji prezentiraju svoja mlada maslinova ulja, manifestacija posjetiteljima pruža dodatnu edukaciju o maslinovom ulju kroz Oil bar i stručna predavanja, a sve je popraćeno velikim Gastro showom koji okuplja najbolje istarske kuhare i ugostitelje. U neprekidnom pripremanju gastro delicija, u tri su se dana nizala jela spravljena od ribljih specijaliteta tvrtke Cromaris i mesa boškarina tvrtke AZRRI, kao i vrhunskih slastica proizašlih iz ruku Ljudevita Saba i Roberta Perića te njihovih asistenata.

Tako je u tri dana spravljeno oko 7.000 obroka sve redom delicija začinjenih mladim maslinovim uljima. Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu postaju uvaženi centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i međunarodnih gostiju. Opravdanost ulaganja u razvoj maslinarstva i promociju maslinovog ulja već je doseglo zavidne rezultate stoga je danas maslinovo ulje jedan od brendova po kojem je Hrvatska poznata kako u regiji, tako i u svijetu.

Your searches


    Bookmarks
    Sponsored ads