Ricercate la offerta vacanzeAlberghiAlloggio privatoAppartamentiCamereCaseRistorantiCaffe_bar
L'Istria BluValle(Bale)BanjoleFasana, FazanaAlbona, LabinLisignano, LiznjanMarcanaMedulino, Medulin
L'Istria VerdeBarbanaVerteneglio (Brtonigla)Buie/BujePinquente/BuzetCerretoGallignanaGrisignana

MTB Outdoor festival Kamenjak Rocky Trails

  • Segna questa pagina
  • Questa funzione consente di segnare i siti che ti piacciono per dopo confrontarli, inviare gruppi di richieste e simile. I siti segnati appaiono nella colonna in alto a destra, sotto "Segnalibri (Bookmarks)" e non sono memorizzati nei preferiti del vostro browser!
International UCI C1 XCO MTB Race & XCM UCI C3

Subota, 01.04.2017. – 21. XCO Premantura Rocky Trail UCI C1

Ove je godine dvadeseta obljetnica utrke u Premanturi. XCO staza je brza, atraktivna i zahtjevna. Nemojmo zaboraviti da UCI C1 utrke donose vrijedne UCI bodove za Elite i Junior kategoriju. Imena na postolju kao što su Jaroslav Kulhavy, Tanja Žakelj, Yana Belomoina, Alex Gehbauer, Ilias Periklis, Marek Konwa, Michal Lami, Mirco Tabachi, Luca Braidot govore o kvaliteti utrke.

Pravila utrke: HRVATSKI |  Race rules : ENGLISH

Nedjelja, 02.04.2017. – 4. XCM Kamenjak Rocky Trail UCI C3

Maraton utrka i ove je godine u UCI kalendaru kategorije C3. Prilika za najbolje Elite vozače da osvoje vrijedne bodove.

Maraton utrka prolazi područjem zaštićenog krajolika Kamenjak koji je National Geographic svrstao u Top 10 destinacija na Mediteranu. Malo mjesta na svijetu ima tako prekrasne staze na samo nekoliko metara od mora. Klima južnog djela istarskog poluotoka pruža odlične uvjete boravka i treninga za predstojeću sezonu.

Želite li sudjelovati na utrci na kojoj nastupaju velika imena MTB sporta? Kamenjak Rocky Trail maraton prava je prilika.

Pravila utrke: HRVATSKI |  Race rules : ENGLISH

Nedjelja, 02.04.2017. – 3. Kamenjak Rocky Trail CROSS RUN

Volite trčati u prirodi? I ove je godine na Kamenjak Rocky trails na raspredu Cross Run utrka. Staza je duga 5 km i prolazi Gornjim Kamenjakom.

Pravila utrke:  HRVATSKI |  Race rules : ENGLISH

Le ricerche


    Preferiti
    Annunci sponsorizzati