Ricercate la offerta vacanzeAlberghiAlloggio privatoAppartamentiCamereCaseRistorantiCaffe_bar
L'Istria BluValle(Bale)BanjoleFasana, FazanaAlbona, LabinLisignano, LiznjanMarcanaMedulino, Medulin
L'Istria VerdeBarbanaVerteneglio (Brtonigla)Buie/BujePinquente/BuzetCerretoGallignanaGrisignana

7. Dani mladog maslinovog ulja / Vodnjan

  • Segna questa pagina
  • Questa funzione consente di segnare i siti che ti piacciono per dopo confrontarli, inviare gruppi di richieste e simile. I siti segnati appaiono nella colonna in alto a destra, sotto "Segnalibri (Bookmarks)" e non sono memorizzati nei preferiti del vostro browser!

Vodnjanski Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena su manifestacija koju u svega tri dana, posjeti preko 18.000 posjetitelja, ljubitelja maslinovog ulja i vrhunskih gastro poslastica.

Uz mnoštvo izlagača koji prezentiraju svoja mlada maslinova ulja, manifestacija posjetiteljima pruža dodatnu edukaciju o maslinovom ulju kroz Oil bar i stručna predavanja, a sve je popraćeno velikim Gastro showom koji okuplja najbolje istarske kuhare i ugostitelje. U neprekidnom pripremanju gastro delicija, u tri su se dana nizala jela spravljena od ribljih specijaliteta tvrtke Cromaris i mesa boškarina tvrtke AZRRI, kao i vrhunskih slastica proizašlih iz ruku Ljudevita Saba i Roberta Perića te njihovih asistenata.

Tako je u tri dana spravljeno oko 7.000 obroka sve redom delicija začinjenih mladim maslinovim uljima. Dani mladog maslinovog ulja u Vodnjanu postaju uvaženi centar susreta hrvatskih proizvođača i uljara, ali i međunarodnih gostiju. Opravdanost ulaganja u razvoj maslinarstva i promociju maslinovog ulja već je doseglo zavidne rezultate stoga je danas maslinovo ulje jedan od brendova po kojem je Hrvatska poznata kako u regiji, tako i u svijetu.

Le ricerche


    Preferiti
    Annunci sponsorizzati